Begin 2019 gezond met #startGZND

0
495
#startGZND en De Zorgblog

De gezellige feestmaand is weer achter de rug. Tijd om weer gezond te doen. Want hoewel wij gek zijn op al die etentjes en bijbehorende borrels, is onze weegschaal dat iets minder. Bovendien schiet de tijd voor jezelf in zo’n drukke maand er snel bij in. Na een drukke dagdienst direct aanschuiven bij het familiediner of ‘s avonds net te laat naar bed terwijl je weet dat om 06:00 de wekker weer gaat. Je herkent het vast wel. De balans, lichamelijk en mentaal, is zeker dan ver te zoeken. En eerlijk is eerlijk: als wij gezond eten, voldoende bewegen en op tijd onze rustmomenten nemen, voelen we ons toch wel het allerfijnst.

Net als iedereen die een baan, gezin, huishouden en privéleven combineert, is het soms moeilijk om de balans te vinden. Toen Mirre de Noo van het platform GZNDenzo ons vroeg of wij deel wilden nemen aan #startGZND twijfelden we dus geen minuut. Vanaf 14 januari doen wij mee met deze challenge en we zijn erg benieuwd wat het ons brengt. Doen jullie met ons mee?

Wat is #startGZND?

Als je deelneemt aan #startGZND ontvang je in de week van 14 t/m 22 januari dagelijks een mail met een opdracht. Die opdracht maak je op een tijdstip dat het jou uitkomt op jouw moment, omdat het ook jouw gezondheid betreft.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

Dat je weet dat gezondheid de basis van alles is?
Dat je heel graag lichamelijk en mentaal fit wil zijn?
Dat je heel druk bent om je dromen en ambities waar te maken?
Dat je met veel plezier hard werkt?
Dat je zo goed voor iedereen wil zorgen, dat je jezelf vergeet?
Dat je meer balans tussen gezondheid en je carrière/bedrijf wil?
Dat je niet van zweverig en klagerig gedoe houdt?
Dat je op zoek bent naar inspiratie en kennis, maar dan wel van iemand die echt begrijpt hoe het is om een ambitieuze vrouw te zijn?
Dat je gelooft dat als vrouwen elkaar empoweren, we veel verder komen?
Dat je 2019 gezond starten en dat nu eens langer vol wil houden?
 

Schrijf je dan nu in voor #startGZND!Want als je meedoet aan deze challenge, krijg je kennis van een ervaren medisch specialist op het gebied van gezondheid. Ze geeft inzicht in je eigen gezondheid. Het is een manier om doelen en afspraken met jezelf te maken over balans voor 2019. Je krijgt inzicht in de signalen van je lijf zodat je herkent wanneer je de balans kwijt dreigt te raken en no-nonsens informatie over voeding, beweging, stress en detoxen. Het biedt de mogelijkheid om je eigen grenzen beter leren te bewaken omdat je meer helderheid hebt en inspiratie om het beste uit je gezondheid en je carrière te halen.

Ga voor meer informatie naar GZNDenzo. Speciaal voor lezers van De Zorgblog hebben we een kortingscode: GZNDzorg19! Hierdoor betaal je geen € 19,- maar € 12,50.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here